Raex-tuotteet

Tietoja Raex®-teräksestä

Helppo saatavuus

Raex®-levyjä ja -nauhoja saa nopeasti maailmanlaajuisesta Raex®-jälleenmyyntiverkostosta, mikä nopeuttaa ja tehostaa tuotantoa ja sitoo vähemmän pääomaa. Tilaustyönä tehtyjen Raex®-erikoisteräslajien toimitusajat ovat lyhyitä ja toimitukset tehdään luotettavasti, joten varastojen suunnittelu ja täydentäminen on tavallista helpompaa.

Kattava tuotevalikoima

Raex®-terästä on saatavana paksuusalueella 2–80 mm ja kovuusalueella 300–500 HB, joten se täyttää kaikki kulutusterästarpeet. Raex®-teräksen avulla yritys voi pidentää tuotteidensa käyttöikää, lisätä hyötykuormaa, optimoida tuotantonsa ja säästää kuluissa. Modernia teknologiaa ja tehokkaita karkaisumenetelmiä hyödyntämällä valmistetut Raex®-nauhatuotteet tarjoavat enemmän vaihtoehtoja ja suunnittelumahdollisuuksia.

Luotettavaa laatua ja suorituskykyä

Tehokkaamman tuotannon perustana on luotettava suorituskyky. Raex®-teräs valmistetaan huolellisesti valituista raaka-aineista tarkkaan valvotussa, integroidussa valmistusprosessissa. Tuloksena on luotettava laatu ja erinomainen kovuus, muovattavuus, pinnanlaatu ja tasomaisuus – näiden ansiosta teräs kestää erittäin hyvin kaikissa tavallisimmissa kulutukselle altistuvissa käyttökohteissa.